Blog

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ + ATHENS VOICE

Διαβάστε στο Summer Guide 2014 της Αthens Voice που κυκλοφορεί, τη συνέντευξη που έδωσε ο Γεώργιος Δουδέσης για τον αγαπημένο του προορισμό την πανέμορφη Πάτμο.

Δείτε εδώ όλο το άρθρο…

Shishani and The Dub Colours

Live in Athens | 13&14.05.2014

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του all day cafe-bar “G” στο Κολωνάκι υποδέχεται για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 13 και 14 Μαϊου 2014 την Shishani και τους Dub Colours για την παρουσίαση του πρώτου τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Για δύο βραδιές, η τέχνη του cocktail και η υψηλή αισθητική συναντούν την  μελωδική φωνή της  Shishani  σε soul και R’n’B ρυθμούς και υπόσχονται αυθεντική διασκέδαση σε ένα από τα πιο hot σημεία της πόλης.

link to facebook event δηλώστε συμμετοχή.

“G” ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΗ

Ιδανική πρόταση εντός συνόρων, για όποιον βαριέται να οδηγήσει. Κανένα άγχος αν «τυχαία» το καλαθάκι του πικνίκ ξεχαστεί, διότι υπάρχει το “G” με εκπληκτική κουζίνα σε έναν από τους πιό γνωστούς δρόμους της Αθήνας. Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί αυτή τη μέρα και να μοιραστείτε μαζί μας τις ευχές σας μέσα από το Blog.

Καλό Μήνα!

ΘΕΑΤΡΟ

Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη των Ρήγα-Αποστόλου

Έξι γυναίκες θύτες… η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον… όχι και τόσο αθώο… μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας φρένας…» ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικής ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα… και να αποφύγουν την καταδίκη τους…
Η Επιμέλεια των χτενισμάτων για την έναρξη της παράστασης έγινε από τον Γεώργιο Δουδέση.

Φωτογραφία για το περιοδικό ΟΚ Κύπρου.

MADWALK 2014!

MADWALK 2014! TOPSHOP by Sotris ήταν εκεί! Τα μοντέλα του (από τα πρώτα που ήταν έτοιμα) επιμελήθηκε ο Γεώργιος Δουδέσης με τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της βραδιάς.

GALLERY

ΠΡΟΤΕΙΝΩ… ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

Μη χάσετε μέχρι τις 30 Μαρτίου την παράσταση “Πολιτισμός: μία κοσμική τραγωδία”. Σαν ένα εγκώμιο στο πένθος για τον νεκρό εαυτό μας, το ανέκδοτο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη παρουσιάζεται από την bijoux de kant, στο Υπόγειο Γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. (Φωτογραφία από τον Πάνο Μιχαήλ).

ATHENS VOICE – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 2014

athensvoice-logo-small

Η Athens Voice στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε (Νο 473) κάνει αφιέρωμα στο Κολωνάκι! “G ” Είναι ανοιχτό σχεδόν ένα χρόνο, αλλά μοιάζει να ήταν εδώ από πάντα. Αυτός ήταν και ο στόχος του Γιώργου Δουδέση…” έτσι ξεκινάει το άρθρο στη δημοφιλή εφημερίδα. Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο, στην έντυπη ή ηλεκτρονική του μορφή και θα χαρούμε πολύ να αφήσετε το σχόλιό σας στο site μας.

63036-139523

TO YOU CELEBRATES “ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ”

O Γιώργος Δουδέσης, υποδέχθηκε στο G café bar  τη φωτογράφηση που έγινε  για το γιορτινό τεύχος του περιοδικού YOU τον Δεκέβριου 2013. Περάσαμε υπέροχα με τις αγαπημένες κυρίες Πέμυ Ζούνη, Κατερίνα Λέχου,  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ναταλία Δραγούμη.

Τις ευχαριστούμε όλες για τις ευχές που μας έδωσαν.

Gallery

Φωτογραφίες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ
Μακιγιάζ, Μαλλιά: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΟΠΑΝΟΥ & ΘΑΝΟΣ ΜΟΛΟΣ
STYLING: ΣΙΣΣΥ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ

Οποιος εχει χρονο και διαθεση προτεινω…

“Ολα για τη μητερα μου”
του Πεδρο Αλμοδοβαρ
Διαρκεια : 105 ‘

Το έργο με τις παράλληλες ιστορίες διαφόρων γυναικών και τον καυστικό σχολιασμό επίκαιρων θεμάτων είναι ένας ύμνος στην αλήθεια, την αλληλεγγύη και τη γυναικεία ύπαρξη.